۶ساله
۱۸
آقــا

شب ادراری؟

باسلام پسرم شش سالش هست شب تا صبح اگه نبریمش دستشویی تو خواب جیش میکنه. بردیمش دکتر دکتر بهش دارو داد یه قرص و یه قطره اسپری مانند که شبی یک پاف تو بینی میزنیم خیلی وابسته همون قطره هس الآن دوماه شده که قطره استفاده میکنیم از همون موقع هم سرفه و عطسه زیاد میکنه اگه یک شب استفاده نکنیم براش قطره رو دوباره همونجوری جیش میکنه. قرص و بهش میدیم ولی بدون قطره قرص تاثیر نداره لطفاً راهنمایی کنید آیا با وجود عطسه و سرفه ای که براش آورده اون قطره رو هنوز استفاده کنیم و چقدر باید دوره درمان بگذره تا نتیجه بده ؟اسم اسپره بینی دزمکس هست. واسم قرص اکسی بوتینین 5

1 پـاسـخ

بازدید : 37 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادراري و تناسلي (اورولوژيست) در تهران