٢٤
٥٥
خانــم

كیست تخمدان؟

سلام وقت بخیر من 24 سالم هست و چند سال پیش رفتم دكتر و بهم گفتن كه كیست دارم یعنی انگار رحمم پلی كیستیك هست،چند سالی گذشته از دكتر رفتنم ولی همیشه موقع ورزش كردن دل درد بدی میگیرم كه فقط 5 دقیقه طول میكشه و بعدش اوكی میشم ،گاهی اوقات هم لكه های خون دارم كه كاملا جدا از پریودم هست،میخواستم ببینم این لكه های خون چی هست و نگرانم كرده

1 پـاسـخ

  • سلام عزيزم ورزش هاي کششي توصيه ميکنم (پرشي تند شديد با فشار زياد براي شما مناسب نيست)لکه بيني هم به علت تخمدان پلي کيستيک هست اول ورزش دوم رژيم غذايي سالم سوم سبک زندگي صحيح؛خواب به موقع در شب ،صبجانه خوردن

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 48 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران