آیا تحریک بوسیله نگاه به فرد برهنه باعث تشدید واریکاسل خفیف میشه یا نه؟

سلام یکی واریکاسل خیلی خفیف داره خداروشکر دکتر گفته خفیفه هیچش نیست اما درد در بیضه داره مثلا به عکس و فیلم برهنه نگاه کنه تحریک بشه یه خورده آب که میاد ازش استمنا نمیکنه ها فقط تحریک میشه ارضای بدون انزال آیا ضرر داره بهش و شدت میکنه یا نه این کار؟ بزاره کنار نگاه به عکسا رو یا نه؟
توروخدا جواب بدین توکل به خداوند متعال

بازدید : 71 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران