خون در مدفوع؟

سلام آقای دکتر خسته نباشید . چند روز پیش خون تو مدفوعم بود سوال پرسیده بودم ، خون تقریبا روشنه و روی مدفوعم هست . وقتی خارج میشه خیلی سوزش دارم مثل خار . الانم که چند روز میگذره وضعم بدتر شده وقتی میشینمم درد دارم . احساس میکنم توی مقعدم زخمه احساس میکنم ی چیزی تو مقعده .سوزشو دردی که احساس میکنم از قسمت بالای مقعدمه انتهای مقعد از بالا.

1 پـاسـخ

  • سلام
    علايم شقاق مقعد است. مواد غذايي نرم و ملين بخوريد و از شياف آنتي هموروئيد شب و روز استفاده کنيد و نتيجه را به من اطلاع دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 123 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران