ضخامت مثانه در کودکان؟

سلام وقت بخیر .
دختر شش ساله دارم که پنچ ماه پیش با عفونت ادرار به پزشک کلیه کودکان مراجعه کردم با ازمایش عفونت ادرار وسونو کلیه سالم وضخامت مثانه 6/5میلیمتر تشخیص داده شد که پزشک دو ماه دارو سفکسیم وقرص اکسی بوتین تجویز کردن که دخترم شربت مرتب خوردن اما قرص نمی تونست بخوره بعد از دو ماه مراجعه محدودازمایش وسونو ضخامت مثانه به 4میلمتر کاهش یافت ودر جدار خلفی کمی ترابکوله بسیار ظریف مشاهده شد ومجدد پزشک دو ماه شربت سفکسیم وقرص اکسی بوتین تجویز کرد که بازم شربت مرتب داده می شد اما قرص نمی خورد تا دو ماه بعد مراجعه مجدد که با زهم ازمایش ادرار سالم وسونو کلیه ضخامت 4میلمتر فاقد سنگ وجدار مثانه کمی ترابکوله مشاهد شد .
که در این مراجعه پزشک تشخیص عکس رنگی دادن که من ترسیدم وانجام ندادن .
لطفا راهنمایی کنید که بعد از شش ماه دوره درمان الان من چکار کنم وایا عکس رنگی لازم هست والان چه دارویی مصرف کنم الان دو روز است که قرص اکسی بوتین به اجبار میدم بخوره .خواهش میکنم راهنمایی کنید .در استان محروم زندگی میکنم وبرای مراجعه به پزشک متخصص هزار کیلومتر باید به مرکز استان برم .

بازدید : 62 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي عفوني اطفال و کودکان در تهران