۲۳
۹۵
آقــا

زگیل تناسی؟

درمان زگیل تناسلی به چه صورته؟

1 پـاسـخ

  • روش‌هاي درمان زگيل تناسلي شما به شرح زير است: استعمال پماد يا مايع روي زگيل به مدت چند روز در هفته. بيمار معمولاً خود اين کار را در خانه انجام مي‌دهد. طول دوره اين درمان موضعي چند هفته است. اين پماد تاثير متوسطي دارد واخيرا در بازار نيست. کرايوتراپي: زگيل تناسلي هر يک تا دو هفته يک بار با نيتروژن مايع فريز يا منجمد مي‌شود گرما (الکتروکوتري) يا سوزاندن زگيل: اين درمان به بي‌حسي موضعي نياز دارد درمان با ليزر: اين روش تحت بي‌حسي موضعي انجام مي‌شود. جراحي: ناحيه درمان قبل از شروع جراحي بي‌حس مي‌شود توصيه بنده روش کرابوتراپي است که کمترين درد و عارضه را داره. زگيل تناسلي برخي بيماران به سرعت محو مي‌شود، اما بعضي زگيل‌ها مقاوم است و بايد درمان چند بار تکرار شود تا بتوان زگيل را از بين برد. به علاوه تاثيرگذاري درمان گاهي زمان‌بر است و بايد صبر داشت. احتمال عود کردن زگيل نيز وجود دارد. ويروس در پايانه هاي عصبي پوست پنهان ميشه و‌عود ميکنه. براي کاهش عود از شيو ناحيه با تيغ ژيلت يا ماشين خودداري کنينو فقط از کرم هاي موبر استفاده کنين. براي رابطه جنسي هم حتما از کاندوم استفاده کنيد. براي اطمينان ميتونين نمونه برداري هم بکنيناحتمال انتقال به همسرتون وجودداره. با توجه به احتمال ايجاد سرطان در خانم ها توصيه ميشود همسرتون هر سال معاينه زنان بشن. اگر همسرتون هنوز  مبتلا نشدن تزريق واکسن پاپيلوماگارد در پيشگيري موثره

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 32 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي درون بين کليه، مجاري ادراري و تناسلي (اندويورولوژي) در تهران