۳۴
۶۸
خانــم

سردرد شدید کشنده؟

سلام و عرض ادب
خیلی وقته سردردهای خیلی شدیدی دارم و زمانی که سرم درد میکنه سرم گیج می ره و قسمت بالای چشمم از درد میخواد بترکه.
قبلا هر ماه یکدفعه اینجوری میشد ولی الان تعداد و زمانش بیشتر شده و تحملم داره تموم میشه .
چندین بار دکتر رفتم ولی فایده نداشته . میخواستم راهنمایی کنید که چیکار کنم و پیش چه متخصصی باید برم. مغز و اعصاب بدم یا داخلی مغز و اعصاب.
اگه که امکان داره یه نوبت بهم بدید واسه همین هفته ساعت 16 الی 17.
ممنون

1 پـاسـخ

بازدید : 72 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران