لکه های سیاه روی دندان برخی دندان های داخل بیشتر سیاهی دارند با نسواک کمرنگ میشوند اما تسلط کامل ندارم و فقط میتونم بخش بیرونی دندونمو از این لکه ها تمیز کنم ؟

سلام وقتتون بخیر ببخشید من لکه های سیاهی روی دندونهام دارم بخش داخلی دهنم بیشتر از بیرون لکه های سیاه دارن و بخش بیرونی مقدار کم که با مسواک زدن کمرنگ میشن ولی باز مثلا اگه مدتی مسواک نزنم دوباره اون لکه های سیاهی برمیگردن سعی کردم با نمک و خمیردندان سیگنال اون لکه هارو از بین ببرم دندونام سفید میشن ولی اون سیاهیشون کمرنگ میشه فقط اگه میشه لطف کنین ی پاسخی بدین که مشکل دندونام چی میتونه باشه و چطور میشه رفعش کرد

بازدید : 71 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران