۲۵
۶۲
خانــم

لقاح وباروری؟

سلام خسته نباشیدسوال داشتم خدمتتون من 21آذرپریودشدم وپریودام تقریبا نامنظمه رابطه داشتم و21دی پریودنشدم 3روزپریودم عقب افتاددوباره رابطه داشتم ودرتاریخ 1بهمن آزمایش دادم مثبت بود و6بهمن دکتربهم گفت ساک تشکیل شده میخوام بدونم لقاح انجام شده برای قبل 21دی هست یا ن بعداز21دی؟همچنین سونوگرافی سن حاملگی روازتاریخ 21آذرمحاسبه کرده است.حدودی تاریخ لقاح قبل از21دی میشود؟؟؟؟؟؟

1 پـاسـخ

  • حاملگي شما مربوط به قبل از تاريخ 21 دي هست ولي با اينحال چون سابقه پريود نامرتب داريد سن بارداري را بهتر است با سونوي اوايل بارداري محاسبه كنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 435 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران