سوزش مجاری ادرار؟

من همیشه با سوزش ادرار درگیرم و مرتب قرص چرک خشک کن می خورم سه سال پیش رحم و تخمدانهایم را در آوردند از اون موقع کمی بهتر شدم یک بار هم سیستوسکوپی شدم الان بعد از عمل کمرم چون تحرک نداشتم و به بهداشتم هم نرسیدم و سه ماه است کمربند سفتی بستم سوزشم برگشته یک ماه داروی قوی خوردم و بعد از آزمایش و سونوگرافی دکتر کلیه گفت نه سنگ و نه عفونت داری ولی همچنان می سوزم و باید استخر برم که هر بار میرم بدتر میشم احساس می کنم مثانه ام پایین اومده مرتب قرص فنازومکس می خورم و با ژل بانوان شستشو میدم کمکم کنید من از این سوزش راحت شم بگویید چکنم ممنون

1 پـاسـخ

  • سوزش هميشه به دليل عفونت ادرار نيست.يکي از دلايلش همين افتادگي مثانه و چون تخمدانتون رو خارج کردين ، مشکلات هورموني و کاهش استروژن که در ادامه باعث خشکي و سوزش ميشه.
    شما بايد تحت درمان هورموني قرار بگيريد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 457 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران