۲
۱۰۵۰۰
خانــم

چه مولتی ویتامینی به بچه 2ساله بدم؟

دخترم 2سالشه وزنش 10500 قدش 64
لاغره بی اشتهاس کم غذا میخوره قبلا آزمایش خون ازش گرفتن کمخونی داره ویتامین د بدنش کم بود الان میخواستم شربت فروگلوبین ب12
بهش بدم واسه کمخونیش نمیدونم روزانه چقدر بهش بدم ‌واینکه چه مولتی ویتامینی بهش بدم آیا قطره آ د رو هم بهش بدم الانم میگن قطره آ د تا 2سالگی به بچه میدن الان فقط شبا شیر پاستوریزه بهش میدم تو روز نمیخوره فقط شبا یه شیشه شیر پستونکش بهش میدم میخوره خیلی پر جنب وجوشه تحرکش زیاد ماه پیش شربت راسیب بهش دادم اشتهاس یه بهتر شد دیگه ندادم تازگی قعط کردم
چه ویتامینی بهش بدم وچه  مقدار لطفا مرا راهنمایی کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 122 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص اطفال و کودکان در تهران