وجود ترشح زیاد در سینوس ها؟

سلام
چهار روز هست که به شدت سرما خوردم (تست کرونا منفی بود)

احساس میکنم ترشح زیادی در قسمت پیشانیم وجود داره به طوری که همواره سردرد دارم، به خصوص زمانی که سرپا هستم، و موقع راه رفتن تعادل ندارم.
ضعف شدید و بی اشتهایی هم هست.

و برای بیشتر از 15-10 نمیتونم به اجسام نزدیک نگاه کنم چون چشم هام درد میگیرن و اشک میدن (هفته گذشته به چشم پزشک مراجعه کردم و ایشون گفتن مشکلی نیست و صرفا یه آستیگماتیزم خیلی جزئی وجود داره)
یکی از مجرای های بینی هم همواره مسدوده و بخور هم تا حالا کمکی به خارج کردن خلط نکرده
و طی این چهار روز با وجود مراجعه به پزشک و مصرف داروی آزیترومایسین، هیچ گونه تغییری حاصل نشده.
ممنون میشم کمک کنید.
با احترام

3 پـاسـخ

بازدید : 94 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران