۶
۳۵
خانــم

لنگش در پای دخترم؟

با عرض سلام و وقت بخیر.
بنده دخترم 6سالشه و عمل توده خوش خیم در پای چپ رو در شهریور ماه همین سال انجام داده.
الان با اینکه مدتی از راه رفتنش میگذره ولی هنوز هنگام راه رفتن لنگش داره.
قبلا در نوزادی تشخیص در رفتگی لگن در پای راست داده بودن که با دو پوشک کردن بهم گفتن خوب شده، ولی من میترسم باز در رفتگی لگن باشه چون شنیده بودم تو سن بالاتر خودش رو نشون میده.
اگه امکان داره لطفا راهنماییم بفرمایید تا بچمو نجات بدم از این شرایطش چون خیلی تو روحیش تاثیر گذاشته 🥺😔

1 پـاسـخ

بازدید : 35 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي زانو در تهران