۵۳
۷۵
خانــم

سقوط از ارتفاع و آسیب نخاعی ؟

سلام وقت شما بخیر مادرم 53 ساله ده ماه پیش از تراس 6 متری سقوط کرد ومهره t12 شکست و نخاع اسیب دید دکترا مشکوک ب قطع نخاع بودن ولی بعد از عمل دکتر خیلی امیدوار بودن چند ماه فیزیوتراپی در منزل انجام دادیم و 3 ماه در بیمارستان توانبخشی رفیده بودن و الان با برس و واکر بدون کمک راه میرن ولی زانوهاش هنوز سفت نشده و بدون برس نمیتونه وایسه و کنترل ادرار و مدفوع هم کامل ب دست نیاورده ولی متوجه میشه..والان در منزل خودشون ورزش میکنن به نوعی کاردرمانی میکنن..خواستم نظر شمارو بدونم خوب میشن میتونن راه برن؟ شما کاری میتونید انجام بدید که موثرباشه در بهبودیش ؟ممنون از لطف تون خدا خیرتون بده

1 پـاسـخ

  • با سلام خدمت شما. ميزان بهبودي بيماران اسيب نخاعي بستگي به شدت اسيب و توانبخشي پس از اسيب دارد . که به نظر ميرسد شما توانبخشي مناسبي انجام داده ايد که نياز به تداوم و انجام مکرر کاردرماني و فيزيوتراپي دارند. روند بهبودي هر چند کند به نظر برسد نبايد شما را از انجام اين اقدامات نااميد کند و شما بايد همچنان به درمان ها ادامه بدهيد و اطمينان داشته باشيد با ادامه درمان بهبودي بيشتري از آنچه که الان رخ داده اتفاق ميافتد .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 67 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي در تهران