۴۶
۷۴
آقــا

احساس تنگی نفس ؟

من 8 روز از مثبت شدن تست pcr گذشته الان احساس تنگی نفس کمی دارم و از داروها فوماتیدین و ناپروکسین و داکسی سیلن استفاده میکنم باید کار خاصی انجام دهم و به پزشک مراجعه کنم

1 پـاسـخ

  • با سلام اگر بجز تنگي نفس عوارض ديپري مثل تب يا سرفه هاي شديد نداريد داروها را تا پايان مصرف کنيد. برخي از عوارض کرونا مثل تنگي نفس يا سرفه يا خستگي ممکن است حتي تا چند ماه به طول بينجامد. فقط يک سوال باقي مي ماند آيا شما داروها را با تجويز پزشک و طبق دستور پزشک مصرف مي کنيد؟ براي شناخت پيامدهاي کرونا به قسمت با هم بياموزيم در سايت www.drnafas.com مراجعه نماييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 129 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ريه و آي سي يو در تهران