۶۰
۶۵
آقــا

ضمن عرض سلام و ارادت بنده قبل ازاینکه به سایت جنابعالی وارد شدم و مصاحبه آن عزیز رو مطالعه کردم پاسخ های منطقی به موضوعات عنوان فرمودید که علاقمند به ارتباط با آن بزرگوار شدم ؟

بنده حدود 60 سال سن دادم دارای بیماری دیابت هستم ولی نه از نوع هاد اخیرا نشاط در میل جنسی اینجانب کم شده ومانند گذشته اتشی نیستم البته واقفم سن یکی از پارامترهای این موضوع‌می باشد وافسردگی بعد از بازنشستگی‌‌هم‌دلیل بعدی به دکتر مراجعه کردم قرص یوهمبین2 میلی گرمی تجویز کرده می خواستم نظر جنابعالی و ادامه درمان قطعی در آینده اعلم نظر بفرماید

بازدید : 36 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشکي - سکستراپيست در تهران