۲۳
۵۵
خانــم

معده درد ؟

سلام وقتتون بخیر
ببخشید یه سوالی داشتم
من به مدت بیست روز هست که موقع نفس کشیدن عمیق لایه های بیرونی معدم نه خود معدم درد میگره مثل اینکه اب زیاد خورده باسی اونطوری و اینکه حس میکنم یبوست هم دارم و مدفوع هم به طور کامل دفع نمیشه
اولش معدم خیلی سفت بود و بزرگ شده بود بعد که داروی گیاهی برای یبوست خوردم سفتیش بهتر شد واینکه حس میکنم این مشکل از جایی شروع شد که من در اتوبوس بخاطر بد ماشین بودن حالت تهوه گرفتم و بعدش خواستم بزور و با انگشت بالا بیارم ولی قفسه ی سینم به شدت درد میگرفت و نشد و حس میکنم از اونجا یه چیزی سر معدم گیر کرده
به نطر شما من باید چیکار کنم مشکل من چیه ؟

بازدید : 36 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران