۳۴
۶۳
خانــم

پرده بکارت؟

ببخشید خانم دکتر برای ترمیم پرده بکارت در زمان ازدواج ایا طرف مقابل متوجه میشه که ترمیم شده یا اینکه بعد ترمیم هم خونریزی داره؟
اگر کسی حدود ده سال پیش یکبار ترمیم انجام داده باشه و الان بازم پردش نیاز به ترمیم داشته باشه و اخرین رابطش برای دو سال پیش باشه و فقط یکبار رابطه داشته باشه ،( به خاطر انتخاب اشتباه) بازم میتونه ترمیم انجام بده که زمان ازدواج مشکلی براش پیش نیاد؟

1 پـاسـخ

بازدید : 121 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح زنان و زايمان و نازايي، جراحي زيبايي زنان در تهران