۵۶
خانــم

ضعف و دل درد ،بی اشتهایی ؟

با سلام
من به مدت یک هفته هست که زیر شکم ،سمت راستم درد میکنه
فکر میکردم آپاندیس یا کیست باشه ولی به دوتا دکتر مراجعه کردم و هر دو با توجه به جواب آزمایش و سونوگرافیم گفتن که غدد های اطراف آپاندیس متورم شده و خود آپاندیس در شرایط معمولی هست
و این که هیچ گونه کیستی وجود نداره و گفتن که نیاز به برداشتن آپاندیس نیست
از روز جمعه که از درد شدید به بیمارستان مراجعه کردم دوروز میگذره و حالا نه تنها خوب نشدم بلکه اشتها اصلا ندارم و حس میکنم شکمم سفت شده
قبلا درد داشتم ولی اشتها داشتم و فعالیت بدنم نرمال بود اما الان دوروزه که ضعفه خیلی بدی دارم

1 پـاسـخ

بازدید : 34 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران