مشکل در برقراری ارتباط وانزوا؟

سلام،من 18سالمه از همون بچگی به خاطر مشکلات خانوادگی که داشتم (پدر و مادرم مشکل داشتن،همیشه در حال دعوا بودن) منزوی و گوشه گیر شدم،به شدت کینه ایم، همیشه یه بغضی ته گلومه ولی کنترلش میکنم ،همش میخوام بایکی دعوا کنم
من یه برادر دارم که دوسال کوچیکتر از منه ولی اصلا نمیتونم تحملش کنم ،همش میخوام باهاش دعوا کنم
و اینکه نمیتونم با دیگران ارتباط برقرار کنم اکثر اوقات به جای حرف زدن با خانواده درحال گوش کردن به موسیقی هستم
و یه مشکل دیگه ایم که دارم اینکه اکثر اوقات خونه هستم اصلا دوست ندارم برم بیرون و موقع های که میرم بیرون خیلی بی حوصله وکسلم واسترس میگیرم
و اون موقع هایی که خونه هستم همش خوابیدم و در حال تجسم یه زندگی خیالی برای خودم هستم،از صبح تاشب کار من شده این
خواب راحتی ندارم ،اکثر اوقات به دلیل تفکر زیاد سردردم، وهمیشه درحال غر زدن هستم.
ممنون میشم اگر بنده رو راهنمایی کنید

بازدید : 79 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران