۲/5سال
۱۵
آقــا

لکنت زبان؟

سلام خانم دکتز تورو خدا یه مشاوره بدین پسر من 2سالونیمشه خیلی زود حرف زیاد گرفت ومثل بلبل حرف میزد یعنی جمله رو حرف میزد کامل ورسا ولی الان مدت یک هفتس که لکنت زبان گرفته خیلی میترسم ترو خدا کمکم کنید بجای مامان دوبار میکه مامامانی

1 پـاسـخ

  • سلام براي تشخيص نوع و شدت نارواني گفتاري فرزندتون ميبايست ابتدا توسط متخصص گفتاردرماني مورد ارزيابي قرار گيرد و سپس جهت انتخاب نوع درمان تصميم گرفته شود اما در مجموع نگران نباشيد در صورت مراجعه به موقع و انجام اقدامات لازم نارواني هاي گفتاري در اكثر مواقع قابل كنترل هستند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 44 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گفتاردرماني در تهران