۳۳
۷۸
خانــم

پسر دارشدن ؟

سلام چگونه صاحب فرزند پسر شوم

2 پـاسـخ

  • سلام
    راههايي وجود دارد که تا 70 درصد مي تواند کمک کننده باشد
    بايد حضوري مراجعه کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • براي دريافت رژيم غذايي و مشاوره هاي تعيين جنسيت به مشاوره تلفني دکتر سميرا شياري تماس حاصل فرماييد.

    جراح و متخصص زنان و زايمان ، نازايي و زيبايي
    داراي مدرک جراحي غيرتهاجمي زنان و زايمان از آمريکا
    عضو انجمن جراحي زنان و زايمان اروپا
    داراي بورد تخصصي زنان و زايمان
    پزشک تقدير شده زنان و زايمان سال 1400
    پزشک زنان و زايمان بيمارستان آريا - بيمارستان قائم - بيمارستان پارس - بيمارستان پارس - بيمارستان گيل گلسار- بيمارستان فاميلي-بيمارستان رسول اکرم
    داراي 16 سال سابقه کار درماني در بيمارستان هاي دانشگاه زنان و زايمان و تامين اجنماعي
    مدرس و برگزار کننده دوره هاي پيشرفته جراحي هاي زنان و زايمان و زيبايي در سزارين
    داراي مدرک هيسترسکوپي - لاپاراسکوپي - کولپوسکوپي جراحي زيبايي زنان
    داراي مدرک بين المللي سونوگرافي مادر و جنين
    دکتر سميرا شياري در سال اخير در برترين دانشگاه ها و موسسات علمي - آموزشي برتر دنيا در ابالات متحده آمريکا و اتحادتيه اروپا به کسب دانش پرداخته

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 20 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران