۶
۲۲
آقــا

تکرر ادرار در پسر بچه ۶ ساله؟

با سلام خدمت شما
پسرم 6 سالشه و 3 روزه که دچار تکرر ادرار شده و هر 10 الی 15 دقیقه به دستشویی میره.
ازمایش ادرار و خون هم از پسرم گرفتیم ولی هیچ مشکلی در ازمایش نبود نه عفونت و نه دیابت
تو این وضیعت نمیدونیم چیکار کنیم و نمیدونیم چه مشکلی بچه داره‌
من ازتون راهنمایی میخوام.من چیکار کنم آقای دکتر خواهش میکنم پاسخ بدید واقعا هم برای پسرم و هم برای خانواده استرس آور و عذاب اوره

1 پـاسـخ

بازدید : 183 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران