جراحی مجدد acl بخاطر شلی لیگامان؟

سلام، روزتون بخیر
من پاییز سال 98 رباط صلیبی پای راستم رو عمل کردم. دکترم از گرافت همسترینگ استفاده کرد. بعدا با مراجعه به یک دکتر دیگه فهمیدم که من شلی لیگامان دارم، به همین دلیل نظر دکتر جدیدم اینه که با این رباط نمیشه دیگه ورزش بکنم، اگر بخوام ورزشم رو ادامه بدم باید رباطمو دوباره جراحی بکنم تا این بار از گرافت پاتلا استفاده بشه.
در تست کشویی قدامی، هر دوتا زانو مثل هم بودن. در تست لاچمن پای جراحی شده‌ام 2 میلیمتر با زانوی سالم تفاوت داشت. در تست پیوت (pivot) هر دو تا پام مشکل داشتن و رد شدن.
بخاطر کرونا هنوز نتونستم به خوبی ماهیچه‌های ران و همسترینگمو تقویت بکنم.
الان سوالم اینه که آیا واقعا برای اینکه دوباره بتونم ورزش بکنم باید دوباره رباطم رو جراحی کنم؟ آیا با جراحی دوباره زانوم خیلی ضعیف تر نمیشه؟

1 پـاسـخ

بازدید : 122 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي زانو در تهران