مصرف قهوه ؟

با سلام برام سوال شد آیا مصرف قهوه هنگام سرماخوردگی موردی ندارد چون در ای باره تحقیق زیاد کردم هر سایت یه مطلب متفاوت زده ممنون میشم پاسخ بدید با تشکر

1 پـاسـخ

  • محسن عزيز سلام.
    در مورد فوبياي ارتفاع که پرسيده بوديد خوشبختانه اين موضوع با هيپنوتيزم درماني با حدود 8 جلسه درمان ميشود براي وقت گرفتن به موبايل 09123989587 با پيامک يا واتساپ يا ايمو نام و نام خانوادگي و مشکل خود را به طور مختصر ارسال کنيد تا راهنمايي بشويد.
    همچنين ميتوانيد با اسکايپ به آي دي live:hypnotismbidaar پيام خود را ارسال بفرماييد.
    ابراز نااميدي کرده بوديد که اين مشکل بزرگ شما هرگز درمان نميشود، خوشبختانه اينطور نيست بلکه حتي موارد بسيار مشکلتر مثل افسردگي يا پانيک يا وسواس فکري و عملي و خيلي موارد ديگر هم با هيپنوتيزم درماني بهبودي پيدا ميکنند.
    موفق باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 4 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران