۲۷
۶۱
آقــا

بیشتر شدن درد قاعدگی و جوش روی چانه؟

سلام من 27 ساله و مجرد هستم چند ماه هر بار درد قاعدگیم ببشتر از قبله و مدام جوش سر سفید رو قسمت چانه و زیر لب میزنم قبلا اینطور نبوده نهایت 1 یا 2 جوش زمان قاعدگی میزدم الان جوری شده مدام در حال جوش زدنه و درد مدام بیشر میشه و قبلا یه تار موی ضخیم تقریبا زیر چانه داشتم دوماه اخیر دوتا در اومده
چرخه قاعدگیم و خونریزیم رو نظم همیشگیه تغییری نکرده و ترشح متفاوتی ندارم فقط دردم و جوش مدام روی چانه باعث آذاره
میخواستم علت و درمان رو بدونم ممنونم

1 پـاسـخ

بازدید : 135 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران