بیماری ام اس؟

سلام خانوم دکتر. من خواهری دارم29 ساله که چندین سال به بیماری ام اس مبتلا هستن. به طور اتفاقی و در اوایل بیماری ام اس با کانال ماهواره ای دکتر شهریار وزیری تبار(ساکن آمریکا) آشنا شدیم.که بعد از صحبت با ایشان و فرستاد ام آر آی مغزی یک سری قرص و کپسول که اکثرا ویتامین بود برای ما فرستادن.
پس از مصرف دو دوره و نیم ( هر دوره 6 ماه) خواهر بنده بسیار بسیار خوب شدن....
ولی متاسفانه بدلیل مشکلات اقتصادی دیگر قادر به تهیهداروها نیستیم و هم اکنون بیماری ام اس خواهرم شدت گرفته است.(لرزش دست . گاهی عدم کنترل ادرار و سردرد شدید) میخواستم راهنمایی بفرمایید چه کاری باید انجام بدیم؟

2 پـاسـخ

بازدید : 60 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب و فلوشيپ ام اس در تهران