۲۴
۷۵
آقــا

دل درد بعد از خارج شدن منی؟

باسلام
  چرا وقتی که منی از بدنم خارج میشود باعث دل درد شدید در ناحیه وسط (معده یا دل)محدوده ای ناف  میشود. سونوگرافی رفته ام مشکلی نداشتم .  دکترهم رفتم نتوانستند تشخیص بدهند یکی گفت مال روده یکی گفت مال پروستات هست دیگه خسته شدم میترسم چند روز دیگه بگویند سرطان داری. قرص(پنتوسک 40)مصرف میکنم  درد اون با مصرف قرص خوب میشود ولی اگر دوباره منی خارج شود شروع به درد میکند . مشکل  خود ارضایی دارم ولی حالا نسبت به قبل کمتر شده
با تشکر

2 پـاسـخ

بازدید : 928 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران