۱۲ماه
۱۱
خانــم

مشکل حرکتی؟

سلام خانم دکتر دخترم یک سالش هست نشستن خیلی ضعیف و چهار دست و پا نمیره خیلی نگران هستم لطفا راهنمایی کنید که چه باید بکنمو طبق آزمایشات که دادیم آنزیمcpk بالا بود 388 و دارو مصرف کرد پیراسته 288 اومد و الان هم آمپول میزنه

1 پـاسـخ

  • سلام
    شرح حال داده شده ناقص ميباشد ولي بايد تا اين سن چهاردست و پا راه رفتن و نشستن رو بتونه انجام بده.
    با توجه به CPKبالا و پيرووات استات بالا حتما توسط غددکودکان و مغزواعصاب کودکان از نظر تکامل معاينه بشه و فقط براساس يک علامت نميتوان بدرستي تشخيص گذاشت و درمان کرد.
    نگران نباشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 170 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران