۳۶
۱۰۰
آقــا

کیست گانگلیون؟

با سلام .
برنامه امروز شما از شبکه سوم سیما رو دیدم
من یه کیست گانگلیون در قسمت داخلی مچ دست راستم دارم به چند دکتر ارتوپد مراجعه کردم گفتند اگه دوست داری جراحی کن وگرنه چون درد نداره میتونی کاریش نداشته باشی.خودمم به دلایلی چون بازگشت دوباره جراحی نکردم .یه دکتر غدد گفت که در روش تزریق باید تزریق فقط یکبار انجام بشه چون درصورت تکرار برای بار دوم مایعی که تزریق میشه باعث اسیب زدن به رباط میشه منم هیچ کدوم رو انجام ندادم و الان فقط یه ساعت بستم روی کیست
حالاممنون میشم اگه راهنمایی کنیدکه تبحر فیزیوتراپ تاثیر داره یا نه ؟! فرقی نداره ؟!!! و چون بنده اهل خرم اباد و ساکن جهرم هستم اگه میشه لطف کنید توی این دو شهر یا حتی شیراز یه فیزیو تراپ خوب بهم معرفی کنید و اینکه چند جلسه نیاز هست که فیزیوتراپی بشه

2 پـاسـخ

بازدید : 335 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص عصبی عضلانی (نوروماسکولار) در تهران