۲۳
۷۴
آقــا

مشکل تنگی نفس دارم یه سال یهوازخواب بلندشدم اینجوری شدهرچی هم دکترفوق تخصص گوارش وریه رفتم اندوسکوپی وسی تی ریه دادم گفتم مشکلی نداری مال فکراسترس هرچی هم دارومصرف کردم خوب نشدم حتی پیش روانشناس هم رفتم دارومصرف کردم خوب نشدم؟

سلام،23سالمه یه سال مشکل تنگی نفس دارم بایدزوربزنم نفسم بیادبالا به دکترفوق تخصص گوارش مراجعه کردم اندوسکوپی دادم گفت ریفلاکس معده داری بهم قرص اموزول داده ولی مشکلم برطرف نشده خوب نشدم زندگیوبرام جهنم کرده یک سال شبانه روزاینجوریم نمیتونم زندگی کنم هیچ کاری انجام بدم رفتم پیش فوق تخصص ریه هم سی تی اسکن دادم گفت ریه ات مشکلی نداره .رفتم سونوگرافی دادم گفتن مشکلی نداری تست آسم هم دادم گفتن مشکلی نداری همه دکتراگفتن مال فکراسترس مشکلی نداری رفتم پیش روانشناس هم هرچی قرص بهم داده بازخوب نشدم یعنی دیگه دیوونه شدم این دردخیلی اذیتم میکنه این مشکل تنگی نفس توروخدا کمکم کنیداگه لازمه که بیام تهران مطب فقط اینوهم بگم درحددوماهی یباربهترشدم ولی بازاینجوری شدم خوب نمیشم فایده ای نداره نمیدونم چه مشکلی دارم حتی داروهای گیاهی هم خیلی مصرف کردم فایده ای نداشته لطفا جواب بدیدکمکم کنیدراهنمایم کنید.ممنون میشم.

1 پـاسـخ

  • من حس شما را درک مي‌کنم و مي‌دانم که چه سختي را تحمل مي‌کنيد ولي با توجه به اينکه شما به متخصصين مربوطه مراجعه کرده‌ايد و مشکل حل نشده است تشخيص بيماري با شرحي که داده‌ايد ممکن نيست. چنانچه برايتان مقدور است مراجعه حضوري داشته باشيد. همه مدارک قبلي را نيز به همراه داشته باشيد تا در کار تسريع به عمل آيد. در صورتي که در شهرستان ديگري هستيد بفرماييد تا در صورت نياز پزشک مورد وثوق معرفي گردد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 134 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ريه در تهران