۲۲
۷۰
آقــا

دستگاه تناسلی ؟

سلام وقت بخیر
اقای دکتر جوانی 22ساله هستم
از موقعی ک یادم میاد ب خود ارضایی دچار بودم
بارها اقدام ب ترک ولی نا موفق بود
ولی اخرین بار ک برمیگرده ب حدود هفت ماه پیش بود جدی تصمیم گرفتم و موفق بود و الان هفت هشت هست ک دگه ابن کار رو نکردم در طول ابن مدت یکی دو بار در خواب حس ارضا شدن برام پیش اومد روز بعد خبری نبود ولی بلاخره چند روز پیش در خواب ارضا شدم
همه چیز اوکی بود نعوظ صبگاهی یا بالا پایین شدن بیضه ها درست بود میل جنسی خوب بود حتی با فکر تحریک مشدم
قبلا ک دچار این مشکل بودم هیچ وقت حس کم بودن میل جنسی نداشتم
ولی الان ک ترک کردم ابن کار رو بعد گذشت ابن چند وقت الان حس میکنم میل جنسیم ضعیف شده بعضی پقتا ب قصد ب این چیزا فکر میکنم ولی خس میکنم تحریک نمشم مثل قبل خیلی ذهنم درگیر ابن مسله هستش
خواستم ببینم اقای دکتر این چیزا هورمونیه خودش درست میشه یا مشکلی هست
چون هیچ اعلائم خاصی ندارم ولی حس میکنم میل جنسی ضعیف شده و نعوظ ندارم وقتی فکر میکنم

1 پـاسـخ

بازدید : 74 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادراري و تناسلي (اورولوژيست) در تهران