بی حس شدن نوک پا تا سینه؟

با عرض سلام و احترام
پدر من در عرض یک هفته از نوک پا تا سینه هایش بی حس شد( به صورتی که گزگز میکند و راه هم میتواند برود ولی به سختی)
بعد از گرفتن MRI ، به جندین دکتر مراجعه کردیم که همه میکفتن یا التهابه یا MS و یا تومور هست و باید برای یک هفته در بیمارستان کورتن تزریق کند ولی با این حال بعد از یک هفته همچنان خوب نشده
از پدرم اب نخاع گرفتن و مرخص کردن گفتند تا جواب ازمایش LP نیاد هیچ دارویی نمیشه تجویز کرد
ولی در تاریخ 980908 پدرم با تنگی نفس بسیار وحشتناک و حالت تهوع و سردرد بسیار شدید بیدار شد که باز به بیمارستان میلاد مراجعه کردیم ولی هیچ کاری نکردند( 4 تا امپول دگزا ، بتامتازون ، دمیتورن و مسکن قوی بهش تزریق کردند)
ایا این علائم خطر ناک هستند و چه نوع بیماری هست ؟
اگه ما تا اخره هفته منتظر جواب LP باشیم اتفاقی نمیفته؟
****متاسفانه عکس ها در دسترس نیست براتون بفرستم

1 پـاسـخ

بازدید : 258 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) و ستون فقرات در تهران