۲۳
۷۰
آقــا

اندویورولوژی تنگی مجرا؟

سلام وقت بخیر .. بنده 3 روزه ک با استفاده از روش درون جراحی، بیماری مجرای تنگم درمان شده و پزشک 10 روز استفاده از سوند رو در خانه دستور داده .. جسارتا من دیشب تو خواب محتلم شدم و فشار زیادی ب مجاری ادارارم وارد شد .. بطوری که سوزش شدید بهمراه درد در طول مجاری ادرارم بمدت 20 دقیقه احساس شد و بمرور کم شد ولی هنوزم اثراتش کمی ازش باقی مونده...درپایان انزال نیز صورت گرفت و مایع منی از کنار‌ سوند ب بیرون منتقل شد ...میخاستم بدونم الان بهتره چیکار کنم .آیا باید سوندرو تعویض کرد .. و یجورایی مجاری ادرار رو شسشتو داد ک از عفونت های احتمالی جلوگیری بشه ‌ ..یا چیز مهمی نی .. ممنون میشم در اسرع وقت پاسخ بدین .من از اینجا فقط با دعای خیرم از خجالتتون درمیام . انشالله خدا خیرتون بده..مرسی

1 پـاسـخ

بازدید : 86 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران