۲۵
۴۱
خانــم

عمل جراحی توده نخاعی (ماده چربی موجود در انتهای نخاع)؟

باسلام و عرض خسته نباشید
من چند سال بود که درگیر درد کمر و پاهام بودم که به شدت فعالیتم رو مختل می‌کرد بعد از مراجعه زیاد به دکترهای متعدد در نهایت تشخیص دادن که به نخاعم ماده ای چربی چسبیده است . یکی از توده ها در انتهای نخاعم بود که مانع حرکتم میشد و درد های شدیدی در پاهایم و کمرم داشتم که فقط 10 دقیقه میتونستم بشینم یا راه برم که بعد از گذشت چن وقت حتی قدرت حرکت کردن نداشتم پارسال در تاریخ 31 شهریور عمل جراحی شدم و بعد از 6 ماه استراحت کردن جلسات فیزیوتراپی را به تجویز دکتر شروع کردم الان نزدیک 50 جلسه هس که فیزیوتراپی میرم ولی هیچ تاثیری نداشته بی حسی کف پاهام هنوز وا نشده و درد پاهامم همچنان هس و بیشتر از 30 دقیقه نمیتونم پیاده روی کنم یا بنشینم حتی کارهای روزمره رو هم با درد انجام میدم ممنون میشم راهنماییم کنین

بازدید : 85 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپدي و جراح استخوان و مفاصل ‌جراحي‌هاي فوق تخصصي زانو ولگن در تهران