۳۱
۱۱۳
آقــا

تنگی نفس؟

سلام آقای دکتر وقتتون بخیرمن دوروزه تنگی نفس دارم نه تب نه سرفه ندارم همسرم دیروز گفت بخاطر درد معده است و رانیتیدین داد خوردم و بعد یکساعت خوب شدم دوباره فرداش همین مشکل پیش اومد و بااصرارایشون خوردم و بازهم حالم خوب شد امروز دوباره اینجوری شدم و خانمم میگه بخاطر خوردن جگر هست میخواستم ببینم ممکنه ناشی ازمعده باشه یااین درد در قفسه سینه وتنگی نفس ممکنه چیز دیگه ای مثل کرونا باشه؟

1 پـاسـخ

  • سلام
    علايم ورم معده که با استرس و اظطراب تشديد شده، نگران نباشيد، نگران نباشيد فکر نمي کنم مشکل خاصي داشته باشيد. مي توانيد از قرص رانيتيدين شبي يک قرص استفاده کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
بازدید : 362 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران