۷۷
۹۰
آقــا

شل شدن بدن بعد از سرگیجه و افتادن روی زمین و ناتوانی و عدم تعادل ؟

سلام
مادرم داخل حمام بوده سرش گیج میره لیز میخوره و میافته از کمر به روی کاشی سنگ کف حمام و الان ناتوان شده بدنش بی حس هست و شل شده بدنش و قادر به بلند شدن نیست و ناتوان هست دست چپش لرزش پیدا کرده اما راحت صحبت میکنه و لکنت نداره چند تا جمع و تفریق هم گفتم جواب داد به نظرتان سکته مغزی رد کرده ؟ درد کمر هم داره و حس میکنه درد کمر را انگشت پاش تکون میده اما پاهاش بالا نمیتونه بیاره کمرش و گردنش هم تعادل نداره و نمیتونه بلند بشه یا تکون بخوره

بازدید : 21 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران