۳۲
۵۳
خانــم

سردرگمی - من علائم ویروس کرونا رو دارم ولی شدید نیست؟

با سلام من علائم ویروس کرونا رو دارم ولی شدید نیست دکتر گفته تو خونه قرنطینه کن خودتو ولی من قفسه سینه ام درد میکنه و دارم اذیت میشم ینی هیچ درمان و پیشگیری نیست،تا حالت هم ک وخیم نشه تست نمیگیرن، و وقتی هم ک حالت بد بشه ریه از بین رفته و چه فایده، بهترین راه حل چیه

1 پـاسـخ

  • سلام
    درصد زيادي خودبخود بهبود مي يابد واقعا بايد صبر کرد . با آرامش و به دور از اظطراب صبر کنيد حتي اگر تست هم انجام بشه بايد صبر کرد چون کار درماني فقط درمانهاي حمايتي است. ايتراحت کنيد و ضمن رعايت نکات بهداشتي اگر تغييري ابجاد شد بم من اطلاع دهيد من در خدمت شما هستم هر لحظه سوال داشتيد بپرسيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 327 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران