در مورد عکس سی تی اسکن ریه و پرهوایی در پارانشیم؟

سلام دکتر خسته نباشید.بنده 31 سالمه سیگاری نیستم اما در معرض دود دست دوم بودم. از سیزده سالگی مبتلا به اسم خفیف هستم که هر از گاهی شعله ور میشه و خاموش میشه.به تازگی ریه هام باز مثل قبل شد رفتم دکتر فوق تخصص و به اصرار خودم دکتر سی تی نوشته با اسپیرومتری چون من خودم بیشتر به سی تی اعتقاد دارم سی تی انجام دادم.جواب سی تی که اومد زندگیم به هم خورد.همه چیز نرمال بود جز اینکه نوشته بود پرهوایی در پارانشیم هردو ریه مشهود است.بردم دکترنشون دادم گفت پرهوایی شدید داری و اسم داری در حد تیم ملی.اما برگشتم خونه تو اینترنت سرچ کردم دنیا جلو چشمم تیره شد.تو اینترنت نوشته بود پرهوایی همون آمفیزم است که موجب تخریب ریه میشه وهیچ درمانی ندارن و فقط باید کنترل کرد از اون روز افسرده شدم غذا نمی‌خورم دارم دیوونه میشم.میخواستم بدونم پر هوایی همون آمیرم هست؟ینی بدبخت شدم؟

1 پـاسـخ

  • با سلام
    متاسفانه اطلاعات ناقصي که با جستجوي اينترنتي بدست مي‌آيد هم باعث نگراني بيمار و هم مشکل در درمان توسط پزشک مي‌شود. با توجه به اينکه پزشک شما در جريان کامل بيماري شما هستند علت بيماري و روش درمان يا مديريت آن را با پزشکتان مطرح نماييد. ضمنا حتما مراقب تغذيه خودتان باشيد. سوءتغذيه مي‌تواند علائم بيماريهاي ريوي را افزايش دهد و آن را بدتر کند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 28 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران