قرار گیری دندان ها؟

سلام
من حدود پنج ماه پیش 4 تا از دندان ها مو ترمیم کردم و بعد از یک روز بعد از ترمیم متوجه قرار نگرفتن دندان هام روی هم شدم تقریبا بعد از از بین رفتن تاثیر بی حسی ها کم کم حس میکردم روی هم قرار نمیگیرند بعد مراجعه کردم به پزشکم گفتند لثه هام ورم داره و بعد از یک ماه خوب جا می افته الان که پنج ماه گذشته هنوز درست نشده و صبح به دلیل اینکه در خواب نمیتونم دهانم رو باز نگه دارم فک پایین همیشه درد می‌کنه
به دلیل اینکه کنکور داشتم و کرونا یکم شرایط رو سخت کرده بود به ایشون چند روز مراجعه کردم که فهمیدم مهاجرت کردند پیش پزشک دیگری رفتم که ایشون پس از انجام چند تا خراش باز هم تغییری نکرد و مانند قبل بود من چه کاری میتونم انجام بدم الان نصف دهانم دندان هایش روی هم قرار میگیرند و بقیه رو هوا هستند که باعث میشه دندان هام همیشه درد کنند
آیا باید پیش پزشک خاصی برم تا مشکل رو پیدا کنند چون پیش پزشکی که رفتم خیلی در کارشون حاذق بودند ولی نمیدونم چرا نتونستن مشکل من رو رفع کنند میخوام بدونم اصلا دیگ درست نمیشه و باید همینجوری بمونه یا درست میشه
اگر درست میشه من چجوری مشکلم رو به دندان پزشک بگم به راحتی بفهمند و اون رو رفع کنند
ببخشید طولانی شد

1 پـاسـخ

بازدید : 177 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران