۲۶
۷۴
آقــا

تنگی نفس؟

سلام اقای دکتر وقتتون بخیر خسته نباشین مرسی که کمک میکنین
من ده روز پیش یکدفعه ای تنگی نفس گرفتم و در طول این ده روز تنگی نفسم بالا پایین میشه و دوروز یه بار نقریبا دو سه ساعت خیلی زیاد میشه ومیترسونه منو ولی بعدش خوب میشه و کم میشه احساس تنگی نفس
این یکی دوروزه وقتی به نفس عمیق نیاز دارم و نمیشه مجبورم سرفه کنم تا راه نفس عمیقم باز بشه
ولی بعضی وقتا سرم گیج میره و حس میکنم اکسیژن بهم نمیرسه البته عرض کنم این ده روز کامل خونه بودم و هیچ تحرکی نداشتم خوابمم کم شده اشتهامم کمه
سیگاریم هستم ولی این ده روزه لب نزدم ینی ارزششو نداره دیگه اذیت میکنه

1 پـاسـخ

بازدید : 461 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران