ایا قدپسرمن کوتاه است؟

سلام خانم دکتر عزیز. من پسرم 11سالشه. و قدش 146هست متولد 1388هست ولی از بچه هایی که متولد 1389هستند کوتاهتر به نظر میاد البته اضافه وزن داره واینکه قد پدرش 190و قد من 164هست به نظرتون کوتاه هست یا میفرمایید بیارم خدمتتون؟

1 پـاسـخ

  • سلام
    قد پسر شما اصلا کوتاه نيست و حتي کمي بالاي منحني 50 درصد هست.
    اينکه از بقيه ي دوستانش کوتاهتر هست،قضاوت اشتباهي هست و اصلا مقايسه در اين مورد کار درستي نيست چه بسا دوستش بلوغش هم شروع شده باشه و جهش بلوغ رو هم پشت سرگذاشته باشه.
    پدرشون که قدبلند محسوب ميشه،قد شما هم قد ايده آل براي يک خانم هست،پس جاي نگراني نبايد باشه.
    ولي معتقدم که ويزيت رشد و بلوغ براي هر کودکي لازم هست.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 192 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران