۱۱
۴۷
خانــم

بلوغ زود رس؟

با سلام دخترم 10سال و8 ماه دارد عکس سن استخوانی بزرگتر از سن خودش هست 12 سال رو نشون میده الان ت من نگران هستم زود پریود بشه باید چه کنم

1 پـاسـخ

  • سلام
    ذکر نکرديد که الان قدشون چقدر هست؟آيا وارد بلوغ شدند؟بلوغش در چه مرحله اي هست؟
    اينکه فقط سن استخواني جلو هست نميشه پيش بيني کرد که زود پريود ميشن.
    بعلاوه اينکه سن استخواني رو چه کسي گزارش کرده؟در موارد زيادي اشتباه گزارش ميشه.
    شما اگه از پزشکتون بخوايد حتما براتون توضيح ميده و از نگراني در ميايد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 152 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران