۶۸
۶۴
آقــا

وجود ندولهای متعدد در ریه و مشکوک بودن لبه سرطان ریه؟

دوسال قبل درسال 99دراسکن ریه مادر چندندول درریه راست و‌چپ دیده شده که بزرگترین ندول سایزان 15 میلیمتر بوده ورریه راست ،و درریه‌جپ چندندول 3 و 5 میلیمتری،،که مشکوک به متاستاتیک بودن ،،در زمان بیوبسی ریه گفتن نمای توده خوش خیم است وتوده کوچک ریه چپ دیگر وحود ندارد وما دیگر به ریه دست نزدیم تا بک سال بعد که مادر دجار سرطان‌ ملانوم سد ریه بیوبسی شد که ظاهر فقط مواد موکوییدی نشان داده ( البته به گفته یکی از پزشکان‌نمونه برداری خوب انجام‌نشده) الان دوسال می گذرد و توده 15 میلیمتری سایزش تغییری نکرده و ودریه چپ که چند ندول کوجک بود الان فقط یک ندول 3 میلیمری است یه سری از پزشکان می گوبند عفونی است و‌متاستاز نیست
ابا اگر توده متاستاز بود باید سایزش تغییر می کرد بزرگتر میشد ؟؟

بازدید : 9 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران