۲۰
۷۰
آقــا

سوزش و خارش معقد؟

سلام خسته نباشید از آبادان مزاحمتون میشم من الان نزدیک یکساله سوزش و خارش معقد دارم همیشه هم ندارم بغصیا وقت ممکنه تو روز چند بار سوزش و خارش داشته باشم بعضی وقتا اصلا هیچ ندارم نه سوزش و نه خارش
در حین راه رفتن هم خارش شدید دارم بی موقع ها میخواستم ببینم باید چکار کنم
ایا نیاز به عمل دارم دکتر رفتم میگه احتمال زیاد شقاق معقدی داشته باشی

1 پـاسـخ

  • سلام.شرح حال شما نشانه اي از شقاق ذکر نکرديد وبه نظر نمي رسد شقاق داشته باشيد وجهت تشخيص قطعي نياز به ويزيت در مطب داريد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 74 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي در تهران