درخواست راهنمایی برای تشخیص بیماری؟

قطع خودسرانه کپسول پروزاک و عوارض جانبی آن؟
سلام
وقت به خیر باشه

در حدود یک ماهه درد مفاصل(گردن،آرنج دنده‌ها، "ازکمر" منتشر میشه پایین، اطراف رون، زانو، ساق، مچ، انقباض، سرشدگی عضله (انگشت دست کرخت میشه، روی پا رگهاش، کف پا، ناخون شست، پاشنه یک هفته س دائمه شب هاشدید دردش ضربانداره، تیر میکشه مانع از خواب
درد چپ گردن به سمت انگشت رو
قبلاً داشتم گذرا
ضعف کمر و ساق پا هم
اما
هیچ گاه اون بقیه رو نه اینجوری

متفرقه:کاهش شدید اشتها متعاقبش وزن و سایز کم کردم، سیری زودرس بعد از مصرف فلوکستین که الان 3ماهه تجویزشده برام به خاطر دردهای پریود و احتمال آندومتریوزیس (دو کیست به سایز کوچک در اوواری چپ و راست مشاهده شده با نزدیکی دو اوواری به هم مشکوک به ایجاد چسبندگی"
تکرر ادرار، یبوست و اسهال متناوب، نغخ زیاد
سابقه ی رینیت آلرژیک بینی، و IBSمزمن دارم.

پنتومید40 قبل در صبحانه و شام
گل مغربی قبل از خواب
فلوکستین 10 رو دو روز هست استفاده نکردم
خیال کردم دردهای عضلانی و مفصلی بهم داده و ا. عوارضشه، درسته؟

قطع خودسرانه ی فلوکستین چه عوارضی ایجاد میکنه؟

لطفاً بهم راهنمایی بدید.از فعالیت های عادی باز موندم.

ممنون 🙏 🌹

بازدید : 31 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران