۲۱
۵۴
خانــم

احساس نبض و تکان خوردن در شکم؟

سلام وقتتون بخیر دکتر من حدود شاید یکماهی باشه شکمم انگار ورم کرده و دورنافم هردوسمت شکمم و زیرنافم حرکات و نبض احساس میکنم چنوقتم هست ب شدت استرس دارم و پریودامم با 3تا4روز تاخیرن و س ماه پیش و اخرین پریودم خونریزیم کم و قهوه ای بوده میخواستم بدونم آیا استرس یا عادت ماهانه هام تاثیری روی این نبض و حرکات درون شکمم داره؟ لطفا جواب بدید خیلی حس بدی دارم جدیدا هم درد دارمو نفخ 6تا هم بی بی چک تو بازه های زمانی مختلف زدم منفی بوده باکره هم هستم
نزدیک4ماه پیش رابطه از مقعد محافظت نشده داشتم ک سریع بعدش زعفران خوروم با اینکه ب واژن برخورد نکرد و نامزدمم واریکسل داره و فرداشم یروز زودتر پریود شدم ازونموقع تا الانم 3بار پریود شدم هیچ علائمی هم ندارم لطفا جواب بدید

1 پـاسـخ

بازدید : 40 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران