بی اشتهایی و بیقراری کودک؟

سلام خسته نباشید .ببخشید من دختر برادرم ده روز دیگه یکساله میشه.توی طی روز اصلا غذا نمیخوره.شیرمادرش روهم فقط ماه اول تولدش خورد ازاون موقع تاحالا شیرخشک میخوره که اونم اگه طی روز فقط 60سی سی بخوره اونم به هزاراجبار اصلا دهنش روباز نمیکنه سمت دهنش غذا یاشیربره فقط جیغ میزنه و گریه میکنه .خوابش هم اصلا خوب نیست خیلی خیلی دربرابرخواب مقاومت میکنه و همش جیغ میزنه و میخوادبلندبشه به کل اصلا اروم نیست .هیجا هم نمیتونه بره چون خیلی اذیت میکنه همش درحال جیغ ودادکردنه مادرش به کل مشگل پیداکرده بااخلاقش.هرکاری میکنیم با بازی یاهرچیز دیگه ای نمیتونیم بهش غذا بدیم خیلی خیلی مقاومت میکنه وزنش شاید 8کیلوهم نباشه.میخواستم ببینم شما میتونین کمکی به مابکنین .

1 پـاسـخ

  • سلام. اگر در منزل ارامش برقرار نيست و والدين با هم درگيرند يا يکي ازانها مشکل اعصاب وروان دارد يا با کودک بدرفتاري ميکنددر حالات کودک نقش دارد. بعد يکسالگي غذاي کمکي غذاي اصلي ميشود و شير غذاي کمکي است .شبررا بعد غذاي اصلي بدهند در سن ايشان جداولي هست که نشان ميدهد چه غذاهايي ميشود به کودک يکساله داد. يبوست اگر کودک دارد ميتواند از عوامل بيقراري او باشد که با روغن معدني که طبق وزن وسن کودک بايد به وي تجويز شود بايد درمان شود . در نهايت بيخوابي به وزن و رشد او لطمه ميزندو بابد مشکل حل شود. به متخصص اعصاب وروان مراج کنيد تا بررسي بيشتري از کودک بعمل آيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 147 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران