مشکل تنفس در کودکان؟

سلام جناب دکتر، خسته نباشید پسر 18 ماهه ای دارم که شبها دو سه ساعت بعد از اینکه می خوابه بینیش کیپ میشه و با جیغ از خواب بیدار میشه ،
بعضی وقتها تند تند نفس میکشه، داخل بینیش مثل حالتی است که مخاط داشته باشه در حالی که همیشه قبل خواب قطره کلریدسدیم داخل بینیش می ریزم و بینیش را تمیز می کنم به دکتر هم مراجعه کردیم گفتن آلرژی داره و شربت ستیریزین تجویز کردن اما فایده ای نداشت ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

1 پـاسـخ

بازدید : 114 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص آلرژي، آسم و ايمونولوژي در تهران