۲ سال
۱۳کیلو
خانــم

پماد استروژن کونژوگه تاریخ گذشته !؟

سلام خانم دکتر من مادر همون دختری ام که چسبندگی لابیا داره .
پماد استروژن رو پیدا نکردیم همه جا گشتیم اما متاسفانه تولید نمیشه .
یک پمادی پیدا کردم 1 سال از تاریخ انقضاش گذشته داروساز گفتن عوارضی نداره فقط اثرش 10 درصد کمتره .
ولی متوجه شدم اگه کمی از همین پماد به پوست داخلی مقعد یا واژن دخترم بره دخترم میسوزه انگار که اتیش گرفته و بعد چند ثانیه اروم میشه .
خودمم امتحانش کردم دیدم مث فلفل برای چند ثانیه می سوزه و بعد اروم میشه .
ایا این دارو ضرر داره یا نه ؟به نظرتون درمان با این دارو را ادمه بدم ؟

1 پـاسـخ

بازدید : 51 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران